Tillbaka
22.8.24   |   Nyheter

Prata med en ombudsman i september eller oktober

Boka en av Kulturfondens ombudsmän i september eller oktober! Foto Frida Lönnroos.

I september tar vi emot ansökningar om bidrag ur många specialfonder och i oktober har en ny bidragsform för professionella organisationer premiär. Inför båda ansökningstiderna erbjuder vi Zoom-träffar för dig som vill diskutera din ansökan.

Har du frågor kring ansökan? Känns någonting oklart? Eller söker du kanske för första gången? Våra ombudsmän hjälper dig gärna på vägen!

Du som ska söka i september

I september tar vi emot ansökningar om bidrag ur många olika specialfonder i Österbotten. Med start 9 september erbjuder Martin Enroth, vår ombudsman i Österbotten, Zoom-träffar för att diskutera din ansökan. Träffarna är 20 minuter långa och du kan enkelt boka tid via vår bokningssida. Välj alternativet “Zoom-klinik: Ansök i september”.

Du som ska söka i oktober

Från hösten 2024 erbjuder vi en ny bidragsform för professionella organisationer som är yrkesverksamma på svenska i Finland. Ansökningstiden är 1-15 oktober och här hittar du mer information om den nya bidragsformen. Med start 23 september kan du som har frågor och funderingar kring den nya bidragsformen boka in en Zoom-träff med våra ombudsmän. Träffarna är 20 minuter långa och du kan enkelt boka via vår bokningssida. Kom ihåg att välja alternativet “Zoom-kliniker: Bidrag för professionella organisationer” då du bokar.

Hittar du ingen lämplig tid?

Hittade du ingen passlig tid eller hann du kanske inte få en tid? Du kan alltid kontakta våra ombudsmän personligen. Alla kontaktuppgifter hittar du här.

Innan du bokar

Innan du bokar och sätter igång med din ansökan vill vi tipsa om att vi samlat alla de vanligaste frågorna vi får på vår webbplats. Fastän många tips gäller ansökningstiden i november finns där värdefull info även för dig som tänkt söka bidrag i både september och oktober.

Prata med en ombudsman i september eller oktober